There was an error in this gadget

Wednesday, 22 February 2017

setahun menghilangkan diri

assalamalaikum,,,, aiceh.. aku ni prasan mcm blog aku ni ramai jek follower,, padahal bape kerat jek.... kuikuikui,,,,, mcm mane nk ade follower.. hapdate blog pun stahun skali.. hakak bz dik non,,, start dr awl tahun lepas.. mbawak ke hari ini..... k la.. nanti hakak hapdate lg.. akk bg mukadimah jek dulu ni,,, smbil menyambil,,,,, hehehhe okey la,, nanti akk free hakak menaip lg ye..... bye

abaikan tudung hakak yg senget benget tu

Monday, 1 February 2016

Assalammualaikum wbt.. HAri ni aku saje jek nk promote kedai akk kesygn.. Aku kenal die pun sebab aku rajin membeli kt die ni.. 1st time kenal pun kitrg da rapat.. dan hbgn tu tjalin smpai skang... lg btambah rapat.. sebab... die kawen ngan bekas jiran aku zaman aku hingusan lagi... hahahaha.. Die ni jual banyak barang2 frozen.. bermula dari bawah... Bermula dari jual telur sotong.. Sikit2 die tambah stok lain.... N aku slh sorang pembeli tegar die.... hahahaha..... Sesiapa yang berminat nk cuba boleh hubungi akk ksygn sy ni ye.. No telefon ade di bawah tu....😊

🙋
Antara makanan laut sejukbeku yg dijual:
√Telur Sotong
√Telur Ikan Mayong
√Telur Ikan Tenggiri
√Telur Ikan Tuna
√Siput Buluh/Gonggong/Pepahat/Ambal
√Ketam Kulit Lembut
√Isi Kupang
√Isi Kerang
√Isi Tiram
√Cendawan Kukur@Kulat Sisir
√dan mcm2 lagi

Utk tempahan boleh hubungi:
012-7600848
Akmar
Akmat Frozen Mersing-AQ RAFF SERVICES















Bila si senget ni balik........

Hokey.. Semalam ade org buat surprise kat aku... Aku kt opis tiba2 si senget ni dtg.. die x ckp pun die balik.. Tau la u rindu i... Hahahaha Smlm spent time together la.. lepk kedai cake, marrybrown, karoke... Cuma yg x smpat nk beli beger lepak kt pantai.. Xpe.. Mase masih panjang lagi.... hehehe yahoo.... sesi pengepauan akan bmula... (bukan aku je pau die... die pun pau aku gak... hahahaha)







Tuesday, 19 January 2016

Sahabat susah senang......

Huhuhu diam x diam da berbulan die jauh tcampak di sarawak.. Selama berbulan ni jugak la aku kurangkan sikit xtvt aku... Kalo x.. sana sini bdua..... Bile la awk dpt transfer semannjung yek... jauh benor miri tu.... Nak buat mcm mane.. da tuntutan kerjaya.. Xpe la.. nak buat mcm mane... Nset jek la jadi penghubung.... hahaha Nanti balik sini jgn lupe ole2.... kek lapis ke.. ikan terubuk ke... ape2 jek la... hahahaha





Monday, 18 January 2016

Jalan-jalan cari pasal 2016 part 1

16 jan.. pkumpulan geng ngok ngek buat rombongan ke JB.. Di JB Ina ngok ngek akan tgu kitrg kt Jusco Tebrau.. Tapi minah senget si Ina ni hampeh. kitrg smpai dlm kol 2.. g mkn.. pastu beli tiket wayang.. wayang start kol 4.10 mnt. Wayang da start dlm 5 minit br die smpai.. Hampeh.... hahahah DIe duk JB die paling lmbat smpai..... Kitrg layan citer Langit Cinta.. Lakonan Fazura, Keith Foo, Farid Kamal... Aku x leh mnhayati sgt citer ni... Citer ni kategori sedih... Aku x leh nk mnhayati sangat.. PAsal Geng ngok ngek Si Kak ita, Ina ngan Dayah keding buat lawak.. Secara kebutlan watak dalam citer tu same name dlm hidup kami.. dan ade sikit psamaan...  Hahaha.. Org lain sume sok sek sok sek.. Kitrg bantai gelak dlm wayang.... Pasni tgk wayang aku x nk bawak dorg... xde feel.. hahahaha.... pas wayang kami tawaf jusco tu... Ntah bape kali trun naik tangga... PAstu tgu hsband aku amik.. N then sesi perabih duit kat pandan plak..... Smpai mersing kol 1.20 pagi pastu aku, hsband, kak ita n abg aedy sambung lepak kat syed Ali.. Kol 4 br balik umah..... Lepak woooooo..