There was an error in this gadget

Monday, 9 September 2013

Aku Bertuah.. Alhamdulillah....

mlm td aku g xpo mersing...Almaklum la mlm last... ade cabutan bertuah... Banyak jugak lah kupon aku pegang... Skali 1 nombor naik... Dpt hadiah kipas.... da rezki kan.... Niat dihati nak dpt tv... Skali dpt kipas da.... Pape pun Alhamdulillah...

Kipas.... heheehhe rezeki....

Attend my bff punye wedding

Tahniah untuk my bff sbb sudah melangsungkan perkahwinan ngan khairul anuar... Best tau dpt abg baru... Dengan berkahwinnyer ayu makan geng kami mase skolah dulu sume da xde yg bujang... Sume da jd bini orang... Oleh kerana die pengantin bongsu (dlm team kami) die punye kerenah tu mak aih...... hadiah die yg request nak ape... Suh kami tdo ngan die mase zaman2 skolah dulu... N kena teman dihari sanding die smpai ke outdoor,.... Boleh gitu???? Tapi aku x buat pun.... hehehehe Org ade abg... Malas ler nk akco kan.... hehehehehe...... Aku g wedding ayu pun ngan kechek... Sbbnye umah ayu nun jauh kedalam... n aku g 1 keta jek ngan kechek.. Kan ke jimat tu... hehehehehe

Dihari pernikahan.... saat sedih sbb tpaksa lepaskan kau!!

Kami.... the best bff...