There was an error in this gadget

Thursday, 6 March 2014

Sambal Sreng Wak Nang

Mula tengok gambar sambal ni kt FB membuatkan aku nak rase kesedapan sambal yang digelar sambal samseng atau sambal derhaka ni... Tahap kepedasan die mnyebakan sambal ni digelar sambal derhaka.. Hehehe Aku da beli 2 botol. Kawan sekerja aku Wawa pun nk try jd die beli sbtol kat aku.. Skang ni aku da kehabisan sambal ni,.. Begitu jugak wawa... N then semalam aku beli dengan salah seorg stokis di JB.. Insyallah ari ni smpai.... 2 Botol Wawa, 2 botol aku.... HAhahaha sedap weh.. lagi kalo mkn ngan nasi panas + ikan singgang.... Hehehehe Mak aku x leh nk makan smbal ni sbb kepedasan die tu.. Aku okeh jek.. Sbb kalo x pedas bukan sambal namenyer...


No comments:

Post a Comment