There was an error in this gadget

Monday, 8 April 2013

Pavlova dibuka untuk tempahan

Sape yg bminat tu leh hubungi aku yek.. Msj ke, pesbuk ke, whatsapp ke, email ke. x kisah ler... sedap tu.... Rugi woo x beli... (bukan aku buat, kazen aku pnye.. aku promote jek) hehehehe


Pajeri mangga

tolong!!!.. terliur giler babas da ni.. Tibe2 lak leh teringat kat pajeri mangga... Lama da x makan ni.... ade area 6-7 tahun kot.... Nak suh aku buat./.. Aku mane pndai masak benda alah ni... Makan tau ler.... Balik kang suh hubby cari mangga a.k.a pelam la.... Pastu suh mak aku masak.. Kompom meletop ko!!


Rumah Taman VS Rumah Kampung

Mane 1 pilihan aku yek.... Aku pernah duk umah taman dan rumah kampung (seblum ni duk kuarters)... Kalo pattern rumah style kampung aku pernah duduk dari tahun 2001-2005.. pastu kami berpindah ke rumah taman... Dimana Rumah yang parents aku duk hingga skang... Dan aku skang ni berpindah ke umah hubby (umah kampung).. dan suasananya amat berbeza... Bagi aku umah kt kampung lg best... Ade ruang untuk budak2 nak main.. Parking keta pun luas... Leh jek parking suka2 hati...Nak wat kenduri kendara pun senang... kalo umah taman ni... Parking pun susah.... (nasib baik umah aku lorong pertama jd park keta kt blakang umah sbb blakang umah tu taman permainan).. pastu bahaya biarkan anak2 main kt luar umah..... kot2 la kna langgar ke kan.... Nak wat kenduri pun sama... kalo muat untuk khemah.. Mcm mane plak keta2 org yg dttg mkn tu,.... Kna fikir gak tu... Tapi ape2 pun bsyukurlah dgn rumah ape yg kite ade... kan kan kan.....

Datang awal...

Hari ini dalam sejarah hidup aku... Bukan sejarah kat skolah tu yek.. Aku dtg awal....kalo awal 10 minit tu dikira standard la kan... awal setengah jam ko... awal giler.... hehehehhe Gara2 tak tengok jam ler ni.... bangun, siap2, buat air, terus g kerja.... skali smpai kt tmpat keje... 8.30am.. hambik ko... Aku masuk keje 9.00 am... Kalo mcm ni hari2, mau jd pkerja cemerlang ni.. x gitu bos... naik gaji sket bos!!! hehehehe