There was an error in this gadget

Monday, 1 February 2016

Assalammualaikum wbt.. HAri ni aku saje jek nk promote kedai akk kesygn.. Aku kenal die pun sebab aku rajin membeli kt die ni.. 1st time kenal pun kitrg da rapat.. dan hbgn tu tjalin smpai skang... lg btambah rapat.. sebab... die kawen ngan bekas jiran aku zaman aku hingusan lagi... hahahaha.. Die ni jual banyak barang2 frozen.. bermula dari bawah... Bermula dari jual telur sotong.. Sikit2 die tambah stok lain.... N aku slh sorang pembeli tegar die.... hahahaha..... Sesiapa yang berminat nk cuba boleh hubungi akk ksygn sy ni ye.. No telefon ade di bawah tu....😊

🙋
Antara makanan laut sejukbeku yg dijual:
√Telur Sotong
√Telur Ikan Mayong
√Telur Ikan Tenggiri
√Telur Ikan Tuna
√Siput Buluh/Gonggong/Pepahat/Ambal
√Ketam Kulit Lembut
√Isi Kupang
√Isi Kerang
√Isi Tiram
√Cendawan Kukur@Kulat Sisir
√dan mcm2 lagi

Utk tempahan boleh hubungi:
012-7600848
Akmar
Akmat Frozen Mersing-AQ RAFF SERVICES















Bila si senget ni balik........

Hokey.. Semalam ade org buat surprise kat aku... Aku kt opis tiba2 si senget ni dtg.. die x ckp pun die balik.. Tau la u rindu i... Hahahaha Smlm spent time together la.. lepk kedai cake, marrybrown, karoke... Cuma yg x smpat nk beli beger lepak kt pantai.. Xpe.. Mase masih panjang lagi.... hehehe yahoo.... sesi pengepauan akan bmula... (bukan aku je pau die... die pun pau aku gak... hahahaha)