There was an error in this gadget

Monday, 30 September 2013

Gaji x masuk lagi??

Punye la menanti gaji masuk... Sepatutnya gaji masuk 28 hb... Tp disebabkan 28 tu jatuh hari sabtu.... Jadi confirm2 la gaji masuk ari ni.. Skali dapat berita yang amat mendukacitakan.. mengecewakan.... Lepas ni Gaji masuk 2 hb ddan staff x diberitahu... Yg bg tau salah sorang org HQ.... Puncanye sebab ade staff yang lari tanpa beri notis... Dan yg jd mangsa kami.... Dugaan betul disaat kekeringan mcm ni.....


MAGIS -RAM-

Salam n slamat pagi... Masuk2 opis jek da update blog... sbbnye... update blog dulu sblm amik mood nk wt keje.. keje byk lg dik non x siap2.... btimbun2.. Program sane... Event sni... dah mngalahkan event management... Pdhal event n program kecil2an tp kena dibuat sdri... Sepanjang bulan 10 ni.... Bz manjang... Class 1 citizen ngan JPAM, Kemas, JKK kg... Pastu Kelas komputer untuk Staff hospital... Adeh.... Event bulan ni x buat paper work lg... Mcm mane tu... Huhuhuhu... k la.... Aku da tercerita pasal keje da kan.... Sbnrnye aku nk citer pasal novel terbaru Ramlee Awang Murshid (RAM) yang btajuk Magis.... Setelah sekian lama aku mbelinya... Sehingga ke hari ini... Buku ini masih btapa kt umah aku... Sbabnye.. Aku xde mase nk mbaca da skang,... Sedih lor...!!! huhuhuhu xpe2.... siap jek keje aku pas ni... Aku duk goyang kaki jek kt opis sambil baca novel.... hehehehehehe