There was an error in this gadget

Friday, 28 June 2013

Berhijrah....

entah la.. kadang2 aku rasa mcm nk kuar dari tmpat aku skang... X nak ade gangguan... X perlu utk aku sebut siapakah penyebab gangguan tu... Faham2 la masing2 dah ade keluarga masing2... Aku x cmpur urusan umah tangga ko n pls jgn ganggu umah tangga kami.... slagi aku leh sabar aku sabar... Jangan smpai aku hilang SABAR!!! Untuk yang berkenaan... Nak dtg melawat kami ni boleh... Tapi bukan setiap hari pagi petang siang malam smpai masa untuk kami pun xde...... Jd fikir2kan...


Alhamdulillah......

Ini rezeki dari Allah.. walaupun baru dipanggil interview.. Tapi sekurang2nya ada satu peluang kan untuk berjaya... Cuma berserah pada Allah jek kan... Surat interview ni bukan aku punya... tapi hubby aku punya... Dia pun x sangka yang die akan dipanggil interview... Mula la rase debornye.. Surat ni da seminggu aku dapat.. tapi baru hr ni ada masa nk update blog.... hehehehehe... Hubby aku g interview 1 hb ni kat JB... Sbagai seorang isteri...(ayat skema sket yek)... Aku perlu berada disisi suami.. hehehehe... (pdhal nk bjalan jek lebih... ) Lmbtnye 1 hb tu... Hubby da mula resah.. Almaklum la 1st time interview Gomen.. jawatan biasa jek Pemandu Kenderaan.. Aku x kisah la... Jnji rezki tu halal... tu lebih baik dr kite mncuri n merompak... ye dok??? hehehehehe da la mls nk bebel pnjang..... da............