There was an error in this gadget

Friday, 27 September 2013

Kami bergabung lagi

kisah di da lame... hmpir2 nk basi dah.. tp br ari ni aku ade mase nk hapdate.... hehehehe ok2.. citer die pasal 16 nov... Pagi... aku n mber sekerja wat kerja giler... bkelah pepagi buta.. Kol 8 da tercongok kt tepi pantai... Tp x cukup korum.. Xpe lah.. da gian nk mndi laut pnye pasal kan..... Byk citer yg tjadi mase kitorg disini... hehehehe biar kami jek yg mngetahui... hehehehehehe.. petangnye plak aku ngan siti pergi ke rompin... mlawat baby tecik zarif fakry ramadan... anak kak zana... Pandai nk ajak borak.... comel je... request nk bawak balik tp mama die x bg... kihkihkih.....
Kami berkelah dipagi hari.. Ade rahsia disebalik keta kt blakang tu... kihkihkuh


With Ramadhan



Zarif fakri Ramadhan

sekian lama tanpa internet....

hehehehe Hampir 2 bulan kt tmpat keje aku ni xde internet... Akhirnya seteah diperbaiki 2 hari lepas.... Internet kembali ade.. dan semalam plak org SKMM datang wat audit... Dan aku terselamat sbb aku Offday.. Haahahahahahha Nasib ko la Bull mjawab ngan org SKMM tu... kihkihkih.... Ni ha penyebab ketiadaan internet kt tmpat aku setelah sekian lama... Slama ni on9 pkai tab atau broadband si bull... Kali ni x payah dah... Cuma satu jek... Die punye line internet ni slow sket mmg sejak dari azali (sejak sini mula2 bukaka bulan 11 dulu).. nak wat cmne.. ade line ni pun kire ok dah... bsyukur lah dengan ape yg ade... hehehhehe
Punca ketiadaan internet