There was an error in this gadget

Thursday, 6 March 2014

Jerebu oh jerebu....

Pagi tadi aku pergi kerja.. Tgk cuaca x berape nak cerah.. Tapi bkabus a.k.a jerebu.. sebab ade bau pembakaran... Macam mane la keadaan orang yang bkerja diluar bangunan... Kesian diorg..

Sambal Sreng Wak Nang

Mula tengok gambar sambal ni kt FB membuatkan aku nak rase kesedapan sambal yang digelar sambal samseng atau sambal derhaka ni... Tahap kepedasan die mnyebakan sambal ni digelar sambal derhaka.. Hehehe Aku da beli 2 botol. Kawan sekerja aku Wawa pun nk try jd die beli sbtol kat aku.. Skang ni aku da kehabisan sambal ni,.. Begitu jugak wawa... N then semalam aku beli dengan salah seorg stokis di JB.. Insyallah ari ni smpai.... 2 Botol Wawa, 2 botol aku.... HAhahaha sedap weh.. lagi kalo mkn ngan nasi panas + ikan singgang.... Hehehehe Mak aku x leh nk makan smbal ni sbb kepedasan die tu.. Aku okeh jek.. Sbb kalo x pedas bukan sambal namenyer...


Disini bermula.....LTDL

Semalam aku nk g bandar ngan mak aku... Keluar dari simpang taman umah aku, polis suh aku parking keta kt tepi sebab nk bg laluan kat LTDL... HAhahaha... Hampir sejam jugak la menunggu.... Dah,.. mls da nk citer panjang2,.... Hehehehee