There was an error in this gadget

Tuesday, 26 November 2013

interview lagi

21 nov baru2 ni aku interview lagi di Pej Belia dan sukan Larkin untuk jawatan Pembantu Tadbir kewangan.. 10 orang yg layak untuk diinterview dan yg datang hanya 7 orang dan aku org yang terakhir.. jenuh jugak nk menunggu turn aku bila sorang-sorang hampir 40 minit diinterview... hehehehehhe Alhamdulillah sume bjalan lancar dan tunggu jek la jawapan samada aku ni layak atau x....


event 24.11.2013

Baru-baru ni PI1M aku mengadakan hari keluarga bersama dengan penduduk kampung atas kerjasama JKK kg dan SRS kampung Tg Genting.. Sangat Meriah.. hehehehe Banyak acara yg dipertandingkan.. Mcm boling pantai, rebut kerusi, anyam ketupat, raut lidi penyapu, masuk benang dalam jarum, tiup belon n banyak lagi lah... Amat meriah ok... hehehehe










Blog dah bhabuk sana sini

Assalamualaikum... hehehehe sudah agak lame x mrnjngah blog yang serba kekurangan ini... Kekangan waktu.. hehehehe Sibuk ngan keje... Event.. Class... Interview... Kalo smpat aku akan huraikan yek... hahahaha tu pun bgantung pd keadaan line yg agak slow ni.... hehehehe k la.. bg aku wat keje dulu.. pastu br aku hapdate blog k....