There was an error in this gadget

Friday, 29 November 2013

Bila bz melanda

Hamek ko,... Esok da 30 hb.. Maknanye esok lg banyak keje nak dibuat... Untuk menyenangkan tugas esok... Maka ari ni aku kena mnyiapkan keje2 yang perlu dibuat report... mcm report class... event n paper work.... Humakaih.. Ni pun da lenguh da jari2 comel ku ini.. hehehehe Br buat report event,,,, Report class x siap lagi... huhuhu.....

Thursday, 28 November 2013

Kemaruk benda ni....

Dimane2 kedai atau pasaraya yang ade letak mesin ni.. Aku x kan melepaskan ngabiskan duit kt sini... hahahah da mcm kebiasaan pulak... Dpt plak hubby yang 1 kepala.. kalo die ade aku yg x dpt main... X kire la jmpe mesin ni kt mane2 pun... hehehe tetap x kan melepaskan peluang...;..

Inilah mesinnya....
Antara koleksi yang ade...



Kemeriahan Bazar Karat JB

hehehehe Aku slalu bjalan ke Bazar karat JB... Slalu pergi lepas mgrib.. Yelah.. aku balik ekrja kan pukul 6 petang.. Magrib skang pun da pukul 7 kan... Tujuan utaman kalau g Jb ade lah bazar karat.. Sebabnya.. suka dengan suasana kat sana... Kebanyakan barang yang aku nak ade jual kat situ... Kadang2 jalan ke BAzar Karat hanya sekadar cuci mata... Hehehehe.. Inilah rutin kami... dalam sebulan sekurang2nya sekali kami smpai ke sini..... Kadang2 xde beli ape pun... Hinggakan ade abang2 yg berjual kat sane ade yg kenal kitorang,.... hehehehe kire mcm pelanggan tetap gitu.... hehehehe






Tuesday, 26 November 2013

interview lagi

21 nov baru2 ni aku interview lagi di Pej Belia dan sukan Larkin untuk jawatan Pembantu Tadbir kewangan.. 10 orang yg layak untuk diinterview dan yg datang hanya 7 orang dan aku org yang terakhir.. jenuh jugak nk menunggu turn aku bila sorang-sorang hampir 40 minit diinterview... hehehehehhe Alhamdulillah sume bjalan lancar dan tunggu jek la jawapan samada aku ni layak atau x....


event 24.11.2013

Baru-baru ni PI1M aku mengadakan hari keluarga bersama dengan penduduk kampung atas kerjasama JKK kg dan SRS kampung Tg Genting.. Sangat Meriah.. hehehehe Banyak acara yg dipertandingkan.. Mcm boling pantai, rebut kerusi, anyam ketupat, raut lidi penyapu, masuk benang dalam jarum, tiup belon n banyak lagi lah... Amat meriah ok... hehehehe










Blog dah bhabuk sana sini

Assalamualaikum... hehehehe sudah agak lame x mrnjngah blog yang serba kekurangan ini... Kekangan waktu.. hehehehe Sibuk ngan keje... Event.. Class... Interview... Kalo smpat aku akan huraikan yek... hahahaha tu pun bgantung pd keadaan line yg agak slow ni.... hehehehe k la.. bg aku wat keje dulu.. pastu br aku hapdate blog k....