There was an error in this gadget

Sunday, 15 January 2012

Die Dalam kenangan.....

Dulu aku suka sgt lagu ni... Tapi sejak aku tau berita pemergian die.... aku da x mo dgr lagu ni... Tp kdang2 aku rndu nk dgr lagu ni cz lagu ni lagu peberet aku..... Aku sedih cz aku x jmpe die.. x de disisi die sblm die g.. xde dsmping die mase die susah..... Aku rase bersalah cz dulu aku yg tgalkan die... wpun aku syg die... aku rase mnyesal cz tgalkan die didalam keadaan die perlukan aku......

Seingt aku.. kali terakhir aku jmpe die thn 2007..... sbln aku g smbung blaja di kuantan.. mase tu aku dpt tau die xcdent... ptah kaki... n aku g mlawat die.... n aku jd sedih cz mase tu ayah die kna strok... tp Alhamdulillah fmly diorg leh trime aku.......

aku x tau nape.... ade 1 prob antara kami.... n aku amik kptsan enkad utk g smbung blaja n tgalkan die.... wpun aku sygkan die.... mmg aku sygkan die.... dr thn 2002 lg aku ngan die.... sjak aku g smbung blaja.... aku da xdpt hbgi die... masing2 mnyepi.... hgala aku keje kt pasaraya n aku bjmpe kawan lame die... mase tu kawan baik die ckp yg die msih sygkan aku... n aku pun msh mhrpkan die kmbali walaupun mase tu aku da ade yg special... aku tgu n tgu tp die x muncul2...... n aku pun wat kptsan utk btunang  pd 10.10.10 dgn tunang aku skang ni.... 2 mgu slps mjls ptunangan aku... br aku tau yg die da xde lg kt dunia ni... die da g mnggalkan aku wat slama2nye..... die pergi slpas smgu aku btunang... da takdirkan... mmg x leh nk diputarkan balik.... n satu2nye hdiah yg die bg kt aku yg msih aku smpan ialah tedy bear pooh.... n aku msh berusaha mcr baju yg die bg aku 10 thun dulu smpna hr jd aku yg ke 15.... tu jek kngan aku ngan die.....
n aku msih x tau di mane kubur arwah... n aku xde kekuatan utk tau dimane... ckplah aku doakan die dr jauh....... n aku pun da lame x jmpe fmly die.... yg aku tau... ayah die pun da mngal dunia 2 thn sblm die g...Alfatihah untuk arwah Azhar Abdul Rashid.......