There was an error in this gadget

Thursday, 4 April 2013

Minat dengan Ramlee Awang Murshid

1st time aku jatuh cinta dengan novel2 beliau bile kali pertama kali aku baca novel trilogi semangat hutan, Tombirou & tombirou terakhir... Sejak dari tu terus kumoul n mngumpul koleksinye hingga kini.. dan yg terbaru AKU EBRCERITA... N skang... bile check balik novel2 yg aku kumpul.. ternyata ade yg hilang... ni yg timbulkan kemarahan.... da pnjam x reti nk pulang... Ni skang aku ngah beli sket2 utk kumpul balik novel2 Ramlee Awang Murshid... kna beli dari mula... sbb skang aku da kawen n da pndah umah duk umh hubby... Aku nk bawak koleksi buku2 Ramlee Awang Murshid yg aku kumpul... tapi GAGAL... mak aku x bagi,,.,. hehehehehe.. xpelah aku beralah.. aku beli baru jek... :)




Ramlee Awang Murshid

Novel terbaru beliau....

Nurse dulu & sekarang...

Aku agak hangen skets etelah terima 1 panggilan dari Hospital Mersing.. die ingtkan aku pasal apppitment aku yg dijadualkan 24.04.2013.. Ok thanks sbb bg tau... tapi yg wat aku hangen tu... Nurse tu boleh marah aku.. pasal aku x g appt mase bulan 3... Hello... aku x g bukan saje jek x nk g... Korang tipon last minute... Petang ni kol ckp esok ade appt... Mase tu aku xde.. berada diluar kawasan... Eh, kalo ko nak batalkan appt aku pun aku x heran la.....
Aku pun x faham.... Mak aku pun pernah kerja hospital sbgai atendant (skang bersara) Ayah aku pun same walaupun driver,,., Layanan dulu n skang lain.. Aku ingt lg arwah atok aku warded.. Layanan mmg ok.. Puas hati.. Begitu jugak mase abah aku warded... Layanan tip top.... Tapi nape ntah nurse skang jd lain... Ni yg rase mcm nk berubah ke hospital swasta ni...



Add caption

Kepah...

Rindu nak cari kepah.. korang tau kepah tu ape?? ni ha.. mcm kat gambar bawah ni.. Aku kalo cari slalu pakai gerat... gerat ni slalu bapak aku buat... Tapi sudah agak lama x mengerat kepah.... sebabnye... entah.. hehehehe sebabnye da lame x berkelah ke pantai... hehehehehe....kepah ni rebus gitu pun sedap.....



Ni lah rupe kepah

Cara menggerat kepah

Peminat JOZAN!!!!

Aku adalah salah sorang dari berjuta2 peminat JOZAN.. Minat giler seyh.... Cuma x bkesempatan nk jmpe scra live... hehehehe dalam tv slalu sgt dah... aku jek knal mamat 2 orang ni... Diorang x pnah knal aku.....hehehehehe



Jualan murah...

Harga runtuh kini melanda!! bagi anda yang berminat... Boleh hubungi saya atau Pn Mahyun wahab ditalian
0124691106.. cepat sebelum terlambat!!!

001 & 002

003 & 004
005 & 006
007 & 008

009 (sold) & 010