There was an error in this gadget

Thursday, 26 June 2014

Cucian Amal di Pi1m

21 jun 2014.. PI1M aku mnganjurkan cucian amal untuk diserahkan kepada Maahad Tahfiz Mersing. Program ini mendapat kerjasama dari kelab2 kereta mersing sperti EOCM, ALZA, ROV, POVISION, CITRA, WAJA dan ADVANTI... AKu x mo sembang lebih2.. LAyan jek la gambar... hahahahaha










Tuesday, 17 June 2014

LAst day at Puchong.. 15 Jun 2014

Last day... Budak lain sume da balik.. melainkan team DG.. sbb ade presentation... da tghari br kami sume balik... Pasni x  tau bile nk bjumpa mcm ni lagi.. yg mane x knal.. jadi kenal.. yg mane x rapat makin rapat.... pasni miss this moment.. huwa..!!
Muke Hepy dapat balik...

Singah sebentar.. Mee udang kt Muar

Pit stop seterusnya.. tukar kereta.. umah siti


14 Jun 2014 Team Building di Agrotek hulu langat


Hari ni ade lah harinye.. team Building ko!! fasi die Mohsen Amdan... Sronok gak la.. Pastu ade xtvt luar.. Walaupun x dpt mnhabiskan sume xtvt.. Ini sume menyeronokkan.. Dpt kenal geng2 dr PI1M lain.. di pisahkan sesama sendiri dan diserapkan ke 1 kumpulan baru... mcm2 benda leh buat..... walaupun penat.. tapi meriah.... hehehehehe

Menanti bas....


Hanya kami
Sebelum dipisahkan

Selamat mendaki



Semangat la konon
Kami 
Bertiga saje
Bile geng da bgabung
Gile bgambar
Muke penat n lapar!!

Ke Puchong kite! 13 Jun 2014

Semangat waja weh... Nak g team building katenye... Ari ni  nk ke Puchong.. Dr Mersing Aku n Wawa... Smpai kat Nitar tukar kereta pulak.. Naik kereta Eza... PAstu naik highway air hitam.. Kelur kt highway bukit gambir. Transit kereta plak.. Tukar kereta naik kereta siti.. Bayangkan 4 org 1 kereta... Pulak tu masing bukan jenis pendiam.. Faham2 jek sudah.. hahahah gamat 1 kereta.... Dari bukit gambir naik highway exit kt UPM.. pastu br ke puchong... Menginap di Hotel SRi Puchong... Makan mlm dekat chicken rice shop di Giant Puchong.. Pastu ronda2 kt putrajaya. Pastu balik bilik. Aku, Ct n Eza 1 bilik.. Wawa n Eyka 1 bilik.. Bilik kitorg pun sblah2 jek.... pastu bgalak ngan eza smpai pagi...






BZ kononnyer

sudah 2 bulan aku x hupdate blog.. Nampak x betapa bznyer aku... pdahal x bz mane pun.. kihkihkih... cuma banyak benda nk kena buat la... tkejar2.. banyak benda yang aku nk update ari ni... tu pun kalo line sni laju la... ptang kang confirm slow.... kihkih jap ekh.. aku nk citer satu persatu.. biar lantak ari ni entry aku saje...