There was an error in this gadget

Tuesday, 2 April 2013

set baju n skirt kembang payung untuk dijual...

Saya nak jual.. Satu set baju n skirt kembang payung ni..
New items.. Baju n skirt - RM60.. exclude postage..
Ada satu ni je.. 

RM 60 jek....

Lambchop

Udah agak lame aku x makna lambchop... hampir 3 bulan kot... LAst mkn pun mase training kt puchong dulu... Bile la dpt mkn lagi... Tapi t nk bawak Bsday girlz Ain Hana Syafiah g mkn... ni kan peberet kami bdua.... bile ade geng nk mkn br best.... Muahhh syg Ain....


Lambchop.... Yummy

Lapar...

Perut da mula bkeroncong mintak diisi.. Tadi time rehat x rase lapar pun... Bile aku da masuk keje mula la die bdangdut sakan... Terbayang plak kenikmatan makan berger... adei.... nak burger!!!!



Burger daging double special...

Hanger tudung ekspress!!!

Hanger tudung ekspress.. 

17 tudung pada satu hanger
Awning x patah, Mudah nak gantung
Clip diberikan PERCUMA!!
Sila placing order..Minggu depan In shaa Allah stok sampai..
Stok terhad.. 10 sahaja..siapa cepat dia dapat
RM 35 sahaja!!! (Postage RM6) -hubungi Mahyun Wahab - 0124691106


Stok terhad!!!

Beli kain pasang...

Cepat2,... beli kain pasang... kalo berminat boleh hubungi cousin saya... Mahyun Wahab di talian 
012-4691106. atau pun cr kat fb die Mahyun Ab Wahab.. Korang ckp ler korang jengah blog aku... pastu bkenan ngan kain2 yang die jual....... 
still available... -chiffon-

still available -silk-

still available -Silk-

jenis kain chiffon... yg kiri da abes yek... kanan masih ade

still available... jenis kain x dpt dikenal pasti...

Sambung degree....

Masih terpendam dilubuk hatiku.. untuk sambung blaja kembali... (ayat x bleh blah)... hahahha... mmg da lame nk sambung degree... tapi asyik tangguh jek... Tapi ramai gak yg x bagi aku sammbung blajar.. ape diorg ingt aku sambung blaja pkai duit diorg ke... ade bbrape alasan yg diorg x bagi aku smbung blaja... terutamanye susah nk dpt keje.... hello... nk smbung blja bukan samte2 nkd pt keje jek... kan ke kite ni disuruh menntut ilmu spnjang hayat kite.... Pastu yg keduanya pasal aku da kawen... hubby aku pun x bising bile aku nk smbung blaja.. nape korang2 plak yg sakit ati n dengki..... sabo jek la mulut org2 ni kan.....


Sekolah lama...

Korang rindu x skolah korang..Aku pun rndu ler... dari sekolah rendah smpai menengah.... Dulu skolah rendah dekat SEKOLAH KEBANGSAAN BANDAR MERSING... Naik jek sekolah menengah... aku skolah kt SMK SRI MERSING... kirenye ni skolah turun temurun la.. dri mak aku pnah skolah sni.... trun ke aku.. n trun ke kazen2 bawah aku...


SEKOLAH KEBANGSAAN BANDAR MERSING
SMK SRI MERSING

berniaga???

Memang minat aku... tapi boleh ke??? ade orang kate kalo xde ilmu jangan mimpi nak bniaga... hello!! jangan amlkan bnda2 syirik ni k.... x tau nape.. aku lebih minat meniaga dari kerja makan gaji... boleh dikira ngan jari... kalo aku keje makan gaji.. paling lama aku boleh bertahan 6 bulan... kerja yang aku kerja skang ni... baru 5 bulan... x tau la smpai bile kan... dengan ekonomi baru nk kukuh ni.. (almaklumlah baru lepas kahwen)
 Tapi sejak dari skolah lagi aku dah belajar mniaga.... aku tolong abg ipar aku jual durian depan umah.. pastu aku g kl (time cuti skolah) tolong mak cik aku mniaga kt sana... n then bile aku abes blaja.. aku tolong kazen aku mniaga tudung (rumah ke rumah) pastu aku keje ngan kazen aku sorang lagik... die ade restoran & dan dah 2 tahun aku ikut die meniaga bazar ramadhan... walaupun penat tp seronok... puas hati tgk gelagat orang... macam2 ragam... kite ni bjual makanan xkan nak untung semata2... lebih2kan la sedekah... ganjarannyer lagi tinggi.... x dapat dlm bentuk wang ringgit maybe pahala kite kan. Dan skang aku rindu nak mniaga balik....



Kak Ana & Aku.... (Die ni la kazen aku yg ade restoran)