There was an error in this gadget

Friday, 5 April 2013

ROCK OO!!

Atas permintaan budak CBC.. Aku pasang DVD ROCK OO!!... Hari ni x bape ramai budak dtg.. Almaklum la skolah.... Tunggu le sabtu n ahad.... kompom penuh CBC,... Bagus gak diorang ni datang.... Xde la aku bdua jek ngan mamat "HANG".... hehehehe xmo gosip2.... layan.............


Budak2 a.k.a adik2 aku

Lawak ke der 2....

Aku tengok ni just nk tunggu JOZAN jek... hehehehe Jozan tebaik.... (peminat jozan la katakan) hehehehe kumpulan boboi ngan harith Iskandar kire ok la... Tapi kumpulan jozan membuatkan aku selak ketawa sampai pecah perut.... HAHahahahahaha.. Lagi2 budak2 kt CBC ni Join...... lagi meriah!!


Kuantan Specialist Hospital

aku smpat keje 5 bulan jek... hehehe sebabnye.. aku x tahan dengan tekanan keje sini.. Ape taknye... bukan salah kite pun kite dimarah, diherdik.. dgn patient yg mcm2 karenah... tau ler awk tu dok spital berbayar.. jd x pyh la nk blagak sgt.. masuk situ pun insurans cover... jadi jgn nk  herdik kami ni mcm suka2 hati... eh ter emosional plak.... xmo emo2... aku da x keje sni dah k.. jsut mngimbau kenangan.... aku keje kt department business office... mber2 sume best,.. 1 kpla...







Basuh kereta...

Sudah agak lama aku abaikan Viva aku tu... Da lama aku x mandikan dia,.. jap g kang aku ingat aku nk g mandikan die.. sambil2 tu aku nk pekena nasi ayam kat kedai kak ana... hehehehhe lapor ni...... lmbatnya kol 12 yekk...



nak basuh keta lor...

Ayamnyer yang lazat... yummy

Kunci oh kunci,.....

Nyanyok dah aku ni.. Mane ntah aku campak kunci CBC... Petang smlm aku rase aku bawa balik.. biasanya kalau aku bawa balik... aku letak jek dalam kereta.. memang tak bawak kuar dah..... Pastu pagi tadi aku g kerja.. Aku cari dalam kereta.. xde kuncinya... Nasib baik la member aku datang awl ari ni.... Pastu aku tgk kat CBC.. Ingtkan tertinggal.. Rupe2nya xde jugak... Dah kemane kunci  ni menyorok... g makan angin kt cameron highlands ke?? adei.... Balik kang nk g check kt umah plak.. mane tau terselit dlm fail2 yg aku bawak balik smlm.....