There was an error in this gadget

Saturday, 6 April 2013

Kerja dihari minggu

Kerja dihari minggu.. Adakalanya best.. tapi kadangkala bosan melanda... Ape taknya... orang lain sedap2 cuti bersantai kat umah, kita kena kerja... Sabar jek la... Kadang2 aku suka plak kerja hari minggu... Nth.. mood x bape nak betul ni.... hehehehehe yang penting... skang ni yang ada.. mood x nak kerja... Nak wat bisnes.. hahahaha -angan x sudah aku ni-....


Sana sini aku & dia....

Dimana saja kami berada.... Hehehee hubby aku x minat sgt bgambar.. Tapi akan bergambar bila dipaksa... hehehehe Whatever la.. Janji hepy..!!!








Suka dengan budak-budak...

Ntah ekh.. Aku x tahu kenapa.. Aku memang suka budak2.. Dari dulu lagi macam ni... Ke sebab aku anak bongsu.. mungkin jugak kot... Dan akak aku memang mengasuh anak orang.. Jadi aku rajin g umah dia untuk main ngan budak-budak ni... Kalo x, anak-anak jiran aku jadi mangsa... aku atau Mak aku akan culik diorang bawak lari masuk umah kami,., HAhahaha Bukan culik tanpa pengetahuan mak bapak diorang yek... Kitorang culik atas kebenaran mak bapak diorang... Huargh,... rindu budak2...

Muhd Farish Siddiq.. Ni anak Cousin aku kt KL....

Aqil & Aniq.. Anak jiran aku.. Duk kat utara nun... Kalo balik kompom kna culik ngan aku....

Ain & Anas.. anak sedara kesyangan aku...

Aku & Fahim.. akak aku yang jaga budak ni (ngasuh ler)

Aish & Aku... Mak sedara die ni bukak kedai kt seblah kedai cousin aku...

Wafiy.... merangkap cucu aku... btol la... atok die ni sepupu aku......

Bila penyakit dah datang,...

Susah kalau ade penyakit macam ni.... Tak kira dimana saja.. Apa jua keadaan... Ade pulak camera... Kompom penuh memory kad dgn gambar2 model x bertauliah ni... Hahahaha Tak kira mane2 la.. Umah orang kawen ke, Shopping complex ke, Kat tmpt kerja aku ke... Sume jadi bile da bergabung.... Ni Pic anak sedara aku (eqa) Dan adik sepupu aku datang (Irah)..... Diorg dtg kt tmpt keje aku time bosan2.....






Hantar Siti....

Aku da janji ngan Siti.. Nak hantar die g terminal bas.. Sebab Siti nk g JB.. Ade konvokesyen kat Politeknik... Dah kebetulan aku keje kat Mersing.. 1 way... Before hantar die ke terminal... Kitorang smpat gosip2 sket dalam keta... Pastu berenti bekpes jap kat warong Senin.... Aku mkn bubur, Siti plak mkn soto... Pape pun thanks yek Siti cz blnje akk mkn.... Pasni blnje Pizza plak yek... hahahaha

Aku & Siti

Bubur...

Mee Soto