There was an error in this gadget

Monday, 22 July 2013

rezeki ramadhan...

Alhamdulillah... tadi dapat panggilan telefon dari MBJB.... ari rabu ni aku ade interview sebagai pen pegawai teknologi maklumat.. Nasib baik interview tu time aku off day.. jadi x pyah la nak mintak cuti lagi.... Kawan2 doakan aku yek.... :)

mee hailam

tetibe la plak ari ni teringin nak makan mee hailam... Nak buat... Pandai la sgt.... hehehehe selama ni tau mkn jek.... Kena google resepi gak jap lg...... Bleh masak utk berbuka kang...... Sudah agak lama jugak la kan aku x makan mee hailam.. Bertahun jugak la kot.... Tapi kebanyakan yang jmpa sume x kena dengan tekak a.k.a x sedap... hehehehhehe dah2.. mls nk bebel.... sape yg baik ati tu dipersilakan hnta mee hailam ke rumah sy.... hehehehehe