There was an error in this gadget

Thursday, 18 April 2013

Die da start majok.. Ade aku kesahh!!!

Hahahaha gara2 aku x tulis name die dlm blog... die mrah kt aku.. Sabar la yunk oi... Aku br nk wat entry lain pasal ko... hehehehe ko ni sejak bile sentap mnyentap ni... Pastu ko ni bile nk dtg lepak kt tmpat aku.... nak gosip2 mcm dulu... Lupe plak nk kenalkan... org yang aku mksudkan ni Ainsiah.. Aku baik ngan die mase form 2... n melarat hingga skang... Lepas form 3 kami terpisah class.... tapi still bhubung n kontek bagai.... muka2 ni la slalu naik bilik kaunseling... hahahaha k la... aku mls nk citer panjang... Nak g pujuk minah ni... Ain... Ko blnje aku ABC wrna purple 1!!!!!! t aku bawak ko beli jajan k......



Sahabat selamanya

Masa tengok lawak ke der 2 tu.. Aku tersentubh part JOZAN nyanyi lagu sahabat.. Membuatkan aku teringat kat kawan aku.. geng amse skolah... form 1- form 5... SMK Sri Mersing... N mase form 6 diskolah yg same aku lebiih rapat dengan Bibiyana... Kemana2 bdua... "Sahabat untuk selamanya... Kau & Aku sahabat'...

Kechek, Ayu, Sue, Nana & Aku... Diberi gelaran geng kechek... sebabnye... keistimewaan geng kami ni rendang2 belaka.. Nana jek tinggi sket... Dan paling rendang skali kechek... banyak dugaan n halangan kita lalui... Dengan kechek ni amse form 3 br die masuk geng kitorang.. sbbnye die br pndah skolah.... Mcm2 dugaan kami tempuhi... Akhirnya hingga kini kita bersahabat... Cuma Nana makin lama makin jauh... Su pun same... Mcm chipsmore... Jap ade Jap xde... N smpai skang kami bertiga (aku, ayu n kechek) masih bhubung...

Mase form 6... Aku n Bibi.. Korang pun tau mcm amne aku kt skolah dulu x blaja.. Malas g skolah sbb mberontak.. Dan sahabat inilah setia ngan aku.. Sanggup tunggu aku.. g skolah n balik skolah sama2... Sanggup melantak bsama2 nagn aku di mana jua kedai makan kt mersing tu.. Kenangan naik motor ngan kau bibi... Motor pancit.. Minyak abes.. hahahaha lawak2..... aku syg ko b............



Aku, Lisya N Bibi.. Tapi Lisya semakin jauh... SMKSM 2006 -upper 6-
ayu, aku & kechek..