There was an error in this gadget

Wednesday, 20 March 2013

Ain Hana & Anas Haikal

Dua orang anak sedara yg kecik.... hehehehe 4 orang lg ank sedara da beso2 belaka..... da skolah pun... Rindu kt budak berdua ni... X lama lagi diorang akan dpt adik... Alhamdulillah... Dulu aku pernah duk seketika dengan abg aku merangkap daddy budak berdua ni... Bila da balik Mersing... Rindu ngan keletah diorang... Rindu sangat!!
Ain Hana Syafiah

Anas Haikal

Kakak & Abang.. Adik coming soon (tunggu bulan 9)...

Kenangan

Dok tengah belek2 gambar dekat fb.... tibe2 teringat gambar ni.... mase ni aku br lepas abes blaja.... jd keje utk cari duit blnje la....... walaupun penant kerja sni... tp aku suka,... sebab byk pengalaman berharga yg aku kutip... dan aku amat rapat dengan Ziela... die pun da kawen ngan school mate aku.... dan br jek dpt baby mgu lepas.... Nur Airin Balqis Binti Shahrizal... sorry aku x dpt jengah ko.... tunggu aku cuti k....

Ngok Ngek 1
Ngok Ngek 2
Aku & Ziela

Offer diri...


Semenjak aku post pasal mamat ni bersilat.... bleh plak die mention namu aku.. suh masukkan pic die ngah bersilat masa kenduri kawen anak sedara kami.. siap suh letak kt blog aku lagi..... haish.... nasib baik ko kazen kesayngan aku.. hehehehe.,, xpe la... kazen punya pasal.... aku buat entry utk kau ye Joe.... Pasni nk suh aku update pasal ko sile bayar k... hahahaha aku kan mate duitan... x gitu.... x pun ko blnje aku Pizza yg br bukak tu k....... hahahahaha


Bersilat di hari kawen anak sedara kami Aisyah & Nashriq 


Aku & Joe.... Kazen TERAPAT aku....