There was an error in this gadget

Friday, 11 December 2015

#Terobek.... Open day Tg Genting 1 - Bila urusetia mengarok-

Kisah yang da bbulan lame blalu.. haha baru hr ni ade kesempatan nk hapdate... Sbb tu blog aku habuk sane sini.. Kikiki ni pun cuba mencari ruang n kesempatan... Ni aku nk citer kesah openday kt tempat keje aku.. Dan kerjasama urusetia mmg superb... Mekasih korang..... Walaupun ade kekurangan tp kite tetap dapat atasi dengan kjasama 1 team.. syabas isnpektor sahab.... hahahaha



Monday, 7 December 2015

Terobek PNB Ilham resort


 Bila si ngok ngek bergabung time Team Buildings.. Yang x kenal jadi kenal.. Yang kenal jadi rapat... Hahaha mase ni la memasing sume bkumpul... Dan PNB Ilham resort PortDickson jadi tempat.. Resort die tip top.... hahaha makan pun best....... 
















E-day Eza & Ejat

22 nov 2015 berlangsung mjlis pertunangan adik aku sorang ni. dan aku di invite kt mjlis tu.. hahaha Suek la ko.. geng ngarut ade tgu kt sane... Si Sue tu ha.. MAk andam die plak member aku n Photographer die team aku.... Mls nk citer banyak... Ni haku blanje pic die tunang....








Tunku Abdul jalil 5 julai 1990 - 5 dis 2015

Pada 5 disember 2015. Jam 7.11 malam.. merupakan hari yang amat sedih bg keluarga diraja dan rakyat Bangsa Johor... Dimana Tunku Laksmana Johor, Tunku Abdul Jalil telah pergi meninggal kita semua... Pemergiannya amat dirasai kerana Almarhum seorang yang senang mesra dan disayangi ramai... Meninggal diusia muda, berumur 25 tahun kerana menghidap kanser hati tahap 4..




Semoga roh Almarhum Tunku Abdul Jalil dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman.... Alfatihah....






Tuesday, 21 April 2015

Ziyan Amrullah dah makin bambam

okeh.. ni nak cerita pasal anak Sue.. Ziyan Amrullah... Geram wei.. tangan die ketak-ketak... MAse lahir die kecik jek.. ni br 2 bulan lebih dah bambam... Cik dayah xmo kawan ziyan.. Sebab.. Cik dayah pegang jek ziyan nangis.. hahahaha



Ziyan mase dalam hari



Ziyan 2 bulan


Friday, 17 April 2015

bz bebenor gayenye

haih.. diam x  diam.. 4 bulan da x hapdate blog.. nmpak x kebizian disitu.. Aku pun x tau ntah ape yg bz.... Tp memang bz ler... hahahaha.. so skang cr mase nk hapdate blog...... jom berbueno dulu sblm cr idea nak hapdate...