There was an error in this gadget

Tuesday, 14 May 2013

Aku bosan!!!


Nape ntah.. Aku mmg minat lagu stacy... Tapi x pernah pun beli album die... Hahahaha Skang ni lagu ni jd ringtone nset aku... Lalalalalala


Stacy - Bosan Lirik

Kelmarin ku lihat kau berenang gaya kuak dada
Kau berjalan megah sungguh sasa
Perasaan kau superman

Semalam ku dengar kau bercakap kosong tak
Berakhir
Kau memaki hamun orang lain
Perasaan kau superstar

Tak sangka hanya sekelip mata ku jadi begini
Aku..

Bo bo bo bo bosan
Aku Bosan
Dengan bla bla bla
Mulut mu
Cukup malas aku
Dengar alasan mu
Kerna aku terlampau
Bo bo bo bo bosan

Mengapa agaknya ku menganggap
Kau berlagak kaya
Pakaian tak pernah bergaya
Namun ku tak percaya

Ataupun aku yang selalu suka
Bertukar angin
Bersifat tak pernah puas hati
Tak mungkin dan tak mungkin

Aku bosan
Dengan wa wa wa wa wa
Mengada
Aku tak peduli
Biar kau dibuli
Kerna aku tak tahan
Bo bo bo bo bosan

Bosan dengan perwatakan mu ini
Bukan dengan fizikaliti
Kau ingat aku salah
Tapi aku….
Selalu mengalah
Dengan kamu…

Paling aku benci
Bila tawar hati
Jangan buat aku bo bo bo bosan


LUNCH TODAY!!

hahaha hari ni aku lunch kfc.. Sebabnye.. Ntah.... Tapi teringin nak makan... Hahahaha.. X kesah la... Dugaan btol nak smpai... 2 kali pusing cr parking.. Nasib baik pekerja diorg baik2 belaka.. Aku beli take away jek... Makan kt tmpt kerja.... Sape nak angkat tgn!! tgal plastik ngan kotak kosng jek ni.....


Tunjuk ajarku SIPOOTTT SEEDOOOT... Slurpp!!!

Hahahah teringat ayat JOZAN dalm MaharajaLawak Mega... Smlm aku cuti dr memasak... Sebabbnye hubby aku da beli lauk kt kedai.. Die ternampak ade siput sedut masak lemak.. Die tau tu peberet aku.. Tu yg die beli... Tq yek encik hubby... walaupun die x mkn tapi die beli jugak untuk aku... Slain sipot sedut, die beli lauk lain... kangkung goreng belacan... yummy.. n aku masak telur dadar jek.. sbbnye laki aku x makan siput sedut.... Abes kat aku sorang jek semalam... Hehehehe........



SEGMEN KATHY MENCARI BLOGLIST MEI-OGOS

JOM SUPPORT SEGMEN BLOGGER KATHY..

Aku join ni bukannye ape.. Saje nak menambahkan kenalan.. Lagi pun member kat blog x ramai... Sedey tu... hahahha..... Saje jek join... Bukan kena bayar.. X salah kan kan kan........ untuk mhilangkan bosan dan untuk emnambahkan kenalan.... dah.. aku mals da nak bebel panjang2....

Coklat Dibuka untuk Tempahan.....

Pada yang berminat untuk membeli coklat... Untuk Hantaran perkahwinan, Birthday, pertunangan, Hadiah atau sebagainya.. Boleh hubungi owner coklat itu sendiri iaiti SUHANI di talian 017-7558004...
AKU ni tolong promote sbb Suhani ni my BFF aku mase skolah menengah.. Da 13 tahun da persahabatn kami terjalin...... Da sblom aku bebel panjang... korang jengah2 ler gambar kt bawah ni... Mane la tahu berkenan........