There was an error in this gadget

Tuesday, 9 July 2013

Ramadhan pertama sebagai isteri....

Tahun ni amat bermakna.. dimana buat pertama kalinya aku menyambut ramadhan sebagai isteri orang.. Kalo seblom ni sambul puasa sorang.... Tapi tahun ni tidak... Nak makan pun skang x  leh ikut sedap tekak... Kena amik tau jugak selera encik hubby dibulan puasa... slalunya time sahur aku jarang sangat sahur.. Tapi kali ni kena berubah la... hubby mmg nak sahur...Tang makan tu makan jugak... Solat terawih jangan di lupe.... hehehehhe salam ramadhan sume.....................

kuih raya untuk ditempah

Jeng jeng jeng... sesiapa yang berminat nak beli kuih raya.. leh bg tau aku.. sbbnye aku tolong mak angkat aku jualkan kuih raya die.... Bukan aku buat tau.. Kalo aku buat aku takut korang sume kna bermalam kat hospital... hehehehe sebelum aku mengarut lebih panjang.. baik korang usha2 dulu kuih raya ni.. sape berminat leh hubungi saya k......... layan dulu gambar2 kuih muih ni....
Cheese cake... 50pcs hanya RM23

Cherry Cheese... 50 pcs hanya RM25

nestum delight.. 50pcs hanya RM20

white almond.. 50pcs RM20

kerepek udang pagoda 1/2 kg RM 13 & 1KG RM25

lemon stick 50pcs hanya RM20

Almond crunchy 50pcs RM20

Nestum strawberi 50pcs RM20

Blueberry cheese.. 50pcs RM25

Cheese special.. 50pcs RM22


Kalo korang berminat.... Hantar sms kat no aku yek.. tulis mcm aku buat kt abwah ni.. dan hantar ke no aku... 0197696941 -dayah-. untuk yg berada diluar mersing... Harga yang tertera x termasuk kos penghantaran.....

Jenis Kuih:
Kuantiti
Nama:
No Tel