There was an error in this gadget

Monday, 17 June 2013

Interview semalam...

Semalam akua de interview di OUM yang ebrtempat DI Politeknik Mersing... Jawatan yg aku dipanggil interview tu ialah jawatan pembantu eksekutif tapi bstatus kontrak... Aku punx  tau skop keje die macam mana.... Yela.. Aku blaja bidang lain2.. Tibe2 ke pembantu eksekutif.. MAse anta resume dulu tu aku just hanta tp mmg x mengharap pape pun..... Skali aku dipanggil interview... N Then skang menunggu samaada aku layak atau tidak.. Sama2 la kite menantikannya...


Dari dia kita datang pada dia kita kembali...

2 hari lepas... tepat jam 8.30 malam... Wife pada sepupu aku iaitu arwah kak Tina (wife pada abg hashim anak mak ngah) telah pergi meninggal kami buat selama2nya. Arwah menghembuskan nafas terakhirnya di rumah Mak Ngah kat pengkalan Batu.. Aku rasa agak sedih sebab die pergi meninggalkan anak2 yang masih kecil...Buat abg Hashim.. Tabah lah... Semoga Arwah Kak Tina menunggu kita di Jannah.. Insyallah... Biarla die pergi dengan tenang dari die menanggung penderitaan didunia ini.... Alfatihah untuk arwah Kak Tina.....(Hari ni hari kedua Kak Tina pergi tapi masih terasa yang arwah masih hidup..)