There was an error in this gadget

Tuesday, 22 October 2013

Coconut shake klebang

tetiba teringat coconut shake klebang.. dulu g pun dengan Kak Sheema... Kesedapan die tu x dapat ditandingi mane2 tempat... huhuhu bile mau g melaka lagi yek... banyak kali turun melaka pun x abes ronda2 lagi kan.....
Kak Sheema sebagai tourist guide... hahahaha

Hepy bday my bff

Hepy bday yunk... Smga panjang umo n murah rzki... aku syg ko ketat2..  hehehehe 11 tahun mengenali mu.... banyak benda suka duka kita lalui bsama.. dan inilah yang dinamakan sahabat!! Kekal bsama walaupun rintangan yang mendatang.....




celebrate my besday

dua hari berturut-turut bjalan... 1st 18 oktober ari tu.. aku balik keje jek terus siap2 n g jb... ronda pasar karat.. tp xde rezki kot.. banyak kedau yg tutup sbab hujan... pastu lepak mcd Tiram... pastu 19 hb mlm tu kami bgerak ke kluang... punca utama nk cari sandal... hadiah hr jadi la kononnye.. hehehe pastu singgah funfair kt kluang,,, saje ngabeskan mase suka suki disini.... da puas dok sni bau la balik mersing..... weee..... suke2... tengkuiu encik hubby sbb clbrate bday sy... walaupun tanpa kek.. tp tu sume x pnting.... yg pnting sntiasa ingt bday sy... kan..... hehehehe

hadiah bsday.... serba purple....

setahun yang lalu...

Setahun yang lalu saya mendaftarkan diri sebagai salah sorang staff di CCMSB dan bekerja di Pusat Internet 1 Malaysia di tanjung genting.. Memandangkan mase tu tanjung genting belum dibuka.. Aku dihantar training di Teriang Besar.. Dan orang yang same2 training ngan aku ialah Siti Norain a.k.a siti..... Oleh sbb mase tu kami bdua jeks taff br jd hubungan tu jd rapat la kan.... sekeja jek setahun aku keje kt company ni.... Buat amse ni.. kerja sini la tempat kerja yang paling lame aku kerja.... slalu paling lama pun btahan slama 6 bulan... heheheheh Alhamdulillah..... Layan ajek la gambar2 setahun dulu... gmbar aku n siti... gambar before kawen dulu.... hehehehehe