There was an error in this gadget

Tuesday, 21 May 2013

temujanji esok!!

Smlm spital kol aku.. Die ckp appt aku akn blangsung esok.. Jadi jangan nk tangguh2.. Sebabnye da 3 kali aku tangguh... Bukan sengaja ye nurse oi... BZ memanjang.. hahahah (padahal ass jek kot, bz ngalahkan PM) Bukan ape... time die bg appt time ngah bz.. Hari2 aku x bz x nak plak die buat appt... Hubby pun ckp pasni xde tangguh2 da... Adeh.. Nak x nk kena g jugak la esok.. nasib baik ade bff yg sudi nk g.... Siti Norain a.k.a siti yg keje 1 company ngan aku tp btempat di Triang.. Sok teman akk yek... T akk amik awk kat umah.... Tapi x  tau lg nk g kol bape.. Ngek kan... hahahahha

Interview

Alhamdulillah selesai sudah interview yang berlangsung kt tempat aku ni... pada yang da diiniterview pagi tadi.. Tunggu la jawapan... Kalo layak tahniah diucapkan... Pada yang x berjaya... Sila cuba lagi yek.. Belum rezeki korang lagi,..... Tapi korang sume the best la.... 1st time jmpe tapi da borak mcm da btahun2 jumpe... jumpe plak ngan aku yg banyak ckp.. hahahaha k la.. mls nk ebbel banyak.. tenet pun slow giler..... da......