There was an error in this gadget

Saturday, 13 April 2013

Lapar mengenangkan nasi minyak....

duhai perot... sabar la... sejam jek lagi aku nak balik.. pasni leh g umah akak aku... melantak sepinggan dua nasi minyak seblum tunggu hubby sampai... adei.... class br jek abes... time2 gini die nak lapo.. sabo2.... sejam jek lagi... dah kol 5... mari mnyibukkan diri dengan report bagai...........


Nasi minyak

Ni nasi minyak ni peberet aku tau.. Sekali lagi PEBERET AKU!!.. hehehhe lg2 nasi minyak + ayam masak emrah... Sodap kau!!! hehehehe ari ni aku makan nasi minyak... Sebabnye akk aku dapat catering masak.. & die da bg tau aku semalam... Suh aku dtg mkn kt umah die.. itu bisa diatur... kalo pasal makan nasi minyak pape pun aku sanggup.. hahahahha....



Malas..

aku paling malas nak edit gambo... hehehehehe buat mase ni xde mood lagi.. Tadi br jek edit 5 keping.... Bukan edit bagai... just adjust brighness & contrass..... 6 folder lagi kau x diedit.. start dari folder aku nikah, sanding, pengkisahan sejarah, hari keluarga waris, cameron part 1 & 2.. & wedding shah.... skang ni masih mencari mood bagai... Help!!! sume tertunggak lame dah.. hehehehe


next trip... -Pulau Pangkor-

Hurm. Kalo adeumur lagi.. Aku harap next trip boleh ler g Pulau Pangkor... Tapi x leh nk mengharap sangat la.. Sbb mase ni abg anak sdra aku baby lagi... Jadi kalo nk g pun x tahu bulan bape kan..... Diorang kate Pangkor ni best.. Tapi aku x tahu ler plak... Sbbnyer x pnah g.. Sape2 yang tahu Pasal Pangkor leh le bg tau aku.. Leh aku tahu ape agenda yang boleh dibuat nanti.... x gitu??? hehehehee


lense CANON 1000d

Aku mencari elnse standard canon aku.... Bukan ape lense aku tu da rosak.. Masih elh dipakai tapi bila amik gambor die retak seribu.. Sebbnye lense aku tu da retak.. Dan skang dlm proses mcari... 2nd pun xpe la...senang nk amik gambor.....