There was an error in this gadget

Tuesday, 2 July 2013

YB (Yang Boroi) g interview... Hahahahha...

Ni ha Yb baru merangkap Yang Boroi... hehehehhe bukan ape... Ni pic pagi semalam... Sebelum masuk untuk diinterview jawatan driver... Ingatkan dalam 10 orang jek yang datang interview..... Skali tengok dalams enarai.. Mak Aih... 22 orang tu.. X tahu la bape banyak driver die nak pakai.. Kat johor ni kan banyak sekolah agama.. Kot la sume skolah tu nak pakai driver kan.... Kite da mencuba cuma skang ni bergantung atas rezki msing2 sama ada dapat ke x... Semua ni urusanNYA......



Anas Haikal

28 hb malam aku btolak ke kuantan... Dan aku tido kt umah abang aku di Beserah,, Selalunya aku tdo dirumah abang aku sorang lagi di Indera mahkota 2.. Tapi kali ni saje berubah angin... 30 hb pagi aku bertolak balik ke Mersing.. Sebab petang tu plak nak ke JB.... X smpai 5 minit kuar umah... Abg aku pun call aku... Die ckp Anas nk ckp ngan aku.... Rupe2nye ni ha ayat die.. "Mak Su, Anas RINDU Mak Su...!!" Adeh, aku plak yang sedih... hehehhehe Aku teruskan la perjalanan balik...

Bile da smpai JB mlm tu... Aku terus call abang aku... nak ckp ngan Anas.. tapi abang aku xde... g Pasar malam katanya.. Anas tinggal ngan mummy kat umah,,, Aku tipon akk ipar aku... Sedih seyh.. Bile si kecik berumur 5 tahun menangis sebab rndukan aku,. RAse nak duk kuantan balik jek... aish!! Sabar la anas.. Ta de mase t MAk Su dtg balik.... Anas da x leh nak sebek2 sebab t da nak jadi abang kan.. kan kan.... MAk Su pun rindu Anas HAikal!!

Anas Haikal