There was an error in this gadget

Friday, 20 January 2012

saya sayang awk..

salam wak.. awk tau x... sy syg awk sgt2... spun da 2 thn awk pegi.. sy x rase pun awk da xde.... sy msh ingt lg kngan awk ngan sy.. kemane kite slalu lepak dulu..... .. awk... bulan 8 ni gnap hbgn kite 10 thn... tp mtu pun kalo awk ade lg....ntah la... sy xtau nape... tp sy mmg rndu awk sgt... sy tau... x mgkin sy akan jmpe awk lg.. awk pun da tgalkan sy slama2nye... tp ingtla... sy x pnh lupekan awk smpai mati...... wpun sy da btunang tp sy msih sygkan awk..... seyes.... ikhlas dr hati.....
awk.... awk nk tgk sy blaja tgi kan... skang ni sy ade dip... n sy nk smbung lg tgi.... tp keadaan x mgizinkan.. mase sy konvo ari tu.... sy slalu tringtkan awk.. kan best kalo awk ade skali time nie.... tp sy tau prasaan sy tu slh cz mase tu sy da btunang... tp tunang sy xde di hari bhgia sy tu... kalo awk ade lg msti awk dtgkan...... lg pun sy msih smpan pooh yg awk bg tu....... bile sy tgk pooh tu sy tringt kt awk... sy syg awk sgt2....  tp syg... sy xde gmbar awk......sy cube x nk ingt awk tp sy slalu ingt awk...
awk... sy da bli keta... awk tau x.... perasaan sy mase dpt kete.. kan best kalo awk jg org ptama yg merase naik keta sy... tp x mgkin wak... awk da tgalkan sy... sy sedih sgt.... lg btmbah sedih... bile roadtax kete tu jatuh  pd hr jd awk.... 22 dis...... awk... walaupun sy da btunng... sy msih sygkan awk. awk... smga awk tenang kt sna... sy slalu doakan awk... xpnh lupe kan awk.. smpai bile2 xkan lupe....... sy syg awk..... Alfatihah utk awak,,.. AZhar bin Abdul Rashid... Cinta hati sy.....


Thursday, 19 January 2012

gaduh

aku x tau nape... makin dekat hr makin byk dugaannye.. makin kerap gaduh... hga ade 1 tahap tu aku da xde rase pape kt die.. ade1 mase tu aku syg sgt kt die... ntah la... skang ni pun kami still gduh n aku x yau smpai bile... yg pnting..... aku bukan mcm aku yg dulu......

Monday, 16 January 2012

ShOPpiNg RaYe 21.8.2011

Pic2 ni mase aku n kazen2 aku g shoping raye... Aku x shoping pun... Just ikot jenjalan jek...... hehehehe.... Byk bnda yg ebst terjadi mse pjlnan pegi n balik....... Aku syg korang la... mmg TERBAEK pnye kazen n ank2 buah..... sporting!!!
Menu berbuka pose....

with my scandal... lalalal

suka hati

suke la ngan ko!!

i love my mum n dad

With Yus kumpulan jambu

Layan jek la!!

Sunday, 15 January 2012

Die Dalam kenangan.....

Dulu aku suka sgt lagu ni... Tapi sejak aku tau berita pemergian die.... aku da x mo dgr lagu ni... Tp kdang2 aku rndu nk dgr lagu ni cz lagu ni lagu peberet aku..... Aku sedih cz aku x jmpe die.. x de disisi die sblm die g.. xde dsmping die mase die susah..... Aku rase bersalah cz dulu aku yg tgalkan die... wpun aku syg die... aku rase mnyesal cz tgalkan die didalam keadaan die perlukan aku......

Seingt aku.. kali terakhir aku jmpe die thn 2007..... sbln aku g smbung blaja di kuantan.. mase tu aku dpt tau die xcdent... ptah kaki... n aku g mlawat die.... n aku jd sedih cz mase tu ayah die kna strok... tp Alhamdulillah fmly diorg leh trime aku.......

aku x tau nape.... ade 1 prob antara kami.... n aku amik kptsan enkad utk g smbung blaja n tgalkan die.... wpun aku sygkan die.... mmg aku sygkan die.... dr thn 2002 lg aku ngan die.... sjak aku g smbung blaja.... aku da xdpt hbgi die... masing2 mnyepi.... hgala aku keje kt pasaraya n aku bjmpe kawan lame die... mase tu kawan baik die ckp yg die msih sygkan aku... n aku pun msh mhrpkan die kmbali walaupun mase tu aku da ade yg special... aku tgu n tgu tp die x muncul2...... n aku pun wat kptsan utk btunang  pd 10.10.10 dgn tunang aku skang ni.... 2 mgu slps mjls ptunangan aku... br aku tau yg die da xde lg kt dunia ni... die da g mnggalkan aku wat slama2nye..... die pergi slpas smgu aku btunang... da takdirkan... mmg x leh nk diputarkan balik.... n satu2nye hdiah yg die bg kt aku yg msih aku smpan ialah tedy bear pooh.... n aku msh berusaha mcr baju yg die bg aku 10 thun dulu smpna hr jd aku yg ke 15.... tu jek kngan aku ngan die.....
n aku msih x tau di mane kubur arwah... n aku xde kekuatan utk tau dimane... ckplah aku doakan die dr jauh....... n aku pun da lame x jmpe fmly die.... yg aku tau... ayah die pun da mngal dunia 2 thn sblm die g...Alfatihah untuk arwah Azhar Abdul Rashid....... 

 

Saturday, 14 January 2012

Bazar Ramadhan 2011...

Ni kenangan aku meniage kat Bazar... Macam2 ragam orang aku jmpe..... Yg nk hrga murah tp lauk nk lebih la.... yg main2 mate pun ade.... yg bngkus nasi + lauk seawal kol 2 ptg pun ade,.... yg wat pngakuan jujur x pose pun ade... jmpe ex bf pun ade... mcm2 la..... n aku mniage kt bazar ni cz tolong kazen aku..... dr aku duk saje kt umh bek aku tolong die... ye dok..... tp thn 2012 ni aku x tau la dpt tolong ke x..... tp aku still rindu kngan ni... lg2 ayat2 "Murtabak mubarak majid percuma kuah".. pastu dapat macam2 gelaran... abg kasim jd abg leman... naimah jd tipah... aku jd senah..... k.ana jd bedah...... hhahaha

Berposing smbil tgu customer........

Nak beli ke x... x nk bli aku tembak....

beli la lauk kami!!!

Air tangan Sultan  Johor 

Sape ntah.. kazen aku ckp artis... tp aku xknal... die ajak bgmbr.. aku layan jek la

Ngulor...

BodyGuarD


Friday, 13 January 2012

Bile Geng Bola2 bergabung....

bile geng bola2 bkumpul... mcm2 jdnye..... x pnah snyi.... n kalo ade mase kami akn bsma2 mhabskan mse yg ade...... hehehehehe...
KaK RuBy & aKu

aKu (Bola 3)

KaK RuBy (BoLa 1)

KaK YaNie & aKu

GeNG BoLa2 aPi

 KaK YaNie (BoLa 3)

aKu LaGiK....

KaKaK YaNG NGoK NGeK

Tuesday, 10 January 2012

My CoNVoCaTioN 14 MaY 2011


 Hari yang sangat indah dlm hidup aku... pkai jubah n dpt scroll.. Alhamdulillah aku berjaya grad dgn segulung dip... aku ade berangan ut ke dgree... Tp byk bnda yg nk dfkrkan wat mase ini...... Tq pd sume yg byk mbntu smsa sy susah n senang ketika blaja.....

My CoNVoCaTioN

WiTH My TWiN


WiTh AbG LeM & KaK aDa

BuNGa DiSpoNSoR oLeH KaK Wa, My Mum & Abg LeM Bg TeDy BeaR

WiTH My MuM & DaD

NuRuL, InA, aKu & eCaH

WiTh My LuVLy JuNioR