There was an error in this gadget

Sunday, 7 April 2013

Rindu....

Bila baca blog Abang Abil...... Tiba2 rindu pada orang-orang yang da tinggalkan aku... especially arwah Opah... Tak terasa da hampir 7 tahun arwah tinggalkan kami... Rindu pada semua.. Xde ape yang boleh dibuat melainkan mendoakan agar mereka tenang dan bahagia kat sana... X lupa jugak untuk Arwah Azhar... Saya xkan lupa mdoakan awak setiap hari....


#ari ni mood sedey....

Takziah utk keluarga Abg Abil

Walaupun dah beberapa hari arwah Kak Gee mninggalkan kita, Aku rasa belum terlewat untuk kita sedekah alfatihah untuk arwah.. Semoga rohnya tenang disana dan ditempatkan disisi orang-orang yang beriman... Dan aku harap Abg Abil tabah mengahdapi dugaan ini.. Beruntungnya arwah Kak Gee semasa hidupnya kerana Abg Abil setia menjaganya hingga akhir hayat arwah.... Dah.. x sanggup dah den ni nak nulis pasal ni.... Alfatihah......


Kalo sape2 yang x  tahu tu... Layari link ni....

Class!!

Sepanjang aku berkerja disini.. Baru aku rasenk mngajor orang... hahahaha nasib baik adik2 kat sni boleh terima apa yang aku ajar.. walaupun ada la jugak yang x nak belajar.... Orang dah ajar free tapi masih ade jugak yang lepaskan peluang keemasan ni... Lantak mu krek2 la adik wei.. Yang mane datang class akakk tadi.. thanks yek... hehehehe Lagi pun ari ni aku wat class awal.. pagi bebenor.. sebab Bull ngok ngek cakap class die nak start petang... Aku pun x tau sape yang nk datang... member2 die kowt....

Lepas class tgk movie....

Class bermula

Rajinnyer Taufik Hidayat tanya macam2 kat akk...

Ijoy tolong aku ajar adik2...

Sesi jawab soalan dlm PC