There was an error in this gadget

Sunday, 7 April 2013

Class!!

Sepanjang aku berkerja disini.. Baru aku rasenk mngajor orang... hahahaha nasib baik adik2 kat sni boleh terima apa yang aku ajar.. walaupun ada la jugak yang x nak belajar.... Orang dah ajar free tapi masih ade jugak yang lepaskan peluang keemasan ni... Lantak mu krek2 la adik wei.. Yang mane datang class akakk tadi.. thanks yek... hehehehe Lagi pun ari ni aku wat class awal.. pagi bebenor.. sebab Bull ngok ngek cakap class die nak start petang... Aku pun x tau sape yang nk datang... member2 die kowt....

Lepas class tgk movie....

Class bermula

Rajinnyer Taufik Hidayat tanya macam2 kat akk...

Ijoy tolong aku ajar adik2...

Sesi jawab soalan dlm PC

No comments:

Post a Comment