There was an error in this gadget

Saturday, 13 July 2013

tangguhkan dulu ape yg diimpikan.....

Skang ni kna cari n kumpul modal... Dsebabkan beberapa perkara yg lagi penting.... Ape yg aku impikan perlu ditangguhkan dulu... Bukan ape.. plan nk meniaga sendiri... Tapi skang ade bnda lagi yg lagi penting... Buat satu-satu la kan... jgn gelojoh sangat.. ye x?? heheheheh selangkah da ke hadapan.... Cuma perlu kemahiran, modal n lokasi yg strategik.... Sume ni perlukan pengorbanan dari byk segi terutamanya masa n wang... Jadi... bnda ni masih dlm list aku... cume perlu ditangguhkan... Mgkin setahun 2 lagi... Skang ni aku just tolong mber2 aku meniaga.. x salahkan nk menimba ilmu n cari pngalaman...:)

setahun sudah berlalu....

setahun da berlalu... kenangan tu masih ada... Nak tahu kenangan apa?? tahun lepas masa aku meniaga kat bazar... Aku jmpa seorang Hamba ALLAH ni,yang muka sebijik amcam Arwah die datang beli lauk kat gerai aku,.. Aku tengok die x bkelip smpai ditegur kazen aku.... Xkan arwah.. SBb arwah da emninggalkan tahun 2010.... Mungkin pelanduk dua serupa..... Mase tu snang jek air mata mengalir..... ALFATIHAH untuk arwah.. semoga rohnya tenang kat sana....