There was an error in this gadget

Tuesday, 26 August 2014

Meeting sana sini

Semalam ade meeting ngan ADO dan beberapa wakil jabatan tentang pelancaran Program Battle Of Autoshow.. MAse meeting x smpt snap gambor.. ALmaklum la.. BZ meeting katenye.. Hahaha... Dengan meeting ni hope program yang akan dilaksanakan nanti bjalan dengan lancar.... Dan part paling best.... Makan-makan.. NAsi lemak ko!!! hahahaha yg penting mkn free... ye dok? hahahaha



Doakan semoga semuanya selamat dan salam takziah untuk yang telah pergi..

Pagi semalam.. Masa aku nak g kerja.. Jiran aku bg tau.. die sekeluarga nak g KL.. Anak die (aku panggil kak long) dan suaminya kemalangan jalan raya ketika nak g kerja.. Dengar cerita suaminya hingga kini koma.. Dan kami jiran2 masih menunggu cerita terbaru dari mereka.. Hope semuanya selamat..


Dan pagi tadi.. dapat 1 lagi berita.. tapi berita kematian.. Orang 1 taman aku... Tapi meninggal di JB.. Umah anaknye kot kalau x silap.. dengar kabarnya lepas zohor nk dikebumikan di Mersing. Baru semalam aku berborak ngan anak die yang name Ikin tu.. Xpe lah.. da smpai mase masing-masing.. Masa kita, kita x tau plak mcm mane kan........