There was an error in this gadget

Tuesday, 26 August 2014

Doakan semoga semuanya selamat dan salam takziah untuk yang telah pergi..

Pagi semalam.. Masa aku nak g kerja.. Jiran aku bg tau.. die sekeluarga nak g KL.. Anak die (aku panggil kak long) dan suaminya kemalangan jalan raya ketika nak g kerja.. Dengar cerita suaminya hingga kini koma.. Dan kami jiran2 masih menunggu cerita terbaru dari mereka.. Hope semuanya selamat..


Dan pagi tadi.. dapat 1 lagi berita.. tapi berita kematian.. Orang 1 taman aku... Tapi meninggal di JB.. Umah anaknye kot kalau x silap.. dengar kabarnya lepas zohor nk dikebumikan di Mersing. Baru semalam aku berborak ngan anak die yang name Ikin tu.. Xpe lah.. da smpai mase masing-masing.. Masa kita, kita x tau plak mcm mane kan........

No comments:

Post a Comment