There was an error in this gadget

Saturday, 18 May 2013

BEN ASHAARI : RELEVANKAH LAGI BLOG ?

Bosan-bosan ni aku bukak la Blog Abg Ben.. Dengan niat nak tengok Qhaliff yang bambam tu.. Skali Abg Ben buat segmen la... Aku join jek la... Bukan kena bayar pun.. Ye dak...... hehehehe

Relevankah lagi blog sbg platform perniagaan online jika nak dibandingkan dengan laman sosial media yang lain seperti Facebook , Twitter , Instagram , Keek dan lain lain ?

Pendapat saya adalah
Perniagaan online merupakan satu skop yang luas.. Ianya tidak terhad pada satu rangkaian sahaja. Sekarang kita didedahkan dengan pelbagai rangkaian sosial seperti blog, facebool, twitter dan sebagainya.. Tidak perlu timbul isu relevan atau tidak jika memperluas perniagaan online dengan cara berblog kerana setiap individu yang menjalankan perniagaan secara online berhak memilih cabang perniagaan masing-masing. Blog, Facebook, Twitter dan sebagainya adalah salah satu media online untuk mempromosi perniagaan masing-masing... Terpulang pada individu itu sendiri untuk memilih...


p/s.. pada yang berminat untuk join segmen ni boleh klik banner kat atas tu atau link kt bawah ni... :)