There was an error in this gadget

Friday, 27 September 2013

sekian lama tanpa internet....

hehehehe Hampir 2 bulan kt tmpat keje aku ni xde internet... Akhirnya seteah diperbaiki 2 hari lepas.... Internet kembali ade.. dan semalam plak org SKMM datang wat audit... Dan aku terselamat sbb aku Offday.. Haahahahahahha Nasib ko la Bull mjawab ngan org SKMM tu... kihkihkih.... Ni ha penyebab ketiadaan internet kt tmpat aku setelah sekian lama... Slama ni on9 pkai tab atau broadband si bull... Kali ni x payah dah... Cuma satu jek... Die punye line internet ni slow sket mmg sejak dari azali (sejak sini mula2 bukaka bulan 11 dulu).. nak wat cmne.. ade line ni pun kire ok dah... bsyukur lah dengan ape yg ade... hehehhehe
Punca ketiadaan internet

No comments:

Post a Comment