There was an error in this gadget

Friday, 28 June 2013

Alhamdulillah......

Ini rezeki dari Allah.. walaupun baru dipanggil interview.. Tapi sekurang2nya ada satu peluang kan untuk berjaya... Cuma berserah pada Allah jek kan... Surat interview ni bukan aku punya... tapi hubby aku punya... Dia pun x sangka yang die akan dipanggil interview... Mula la rase debornye.. Surat ni da seminggu aku dapat.. tapi baru hr ni ada masa nk update blog.... hehehehehe... Hubby aku g interview 1 hb ni kat JB... Sbagai seorang isteri...(ayat skema sket yek)... Aku perlu berada disisi suami.. hehehehe... (pdhal nk bjalan jek lebih... ) Lmbtnye 1 hb tu... Hubby da mula resah.. Almaklum la 1st time interview Gomen.. jawatan biasa jek Pemandu Kenderaan.. Aku x kisah la... Jnji rezki tu halal... tu lebih baik dr kite mncuri n merompak... ye dok??? hehehehehe da la mls nk bebel pnjang..... da............


2 comments:

  1. Wahhh!! Tahniah buat hubby dayah..Semoga Berjaya! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak Fiza..... Doakan kami.... :)

      Delete