There was an error in this gadget

Friday, 11 October 2013

Kami berjumpa lagi.... Kali ini hanya bertiga.....

PAda hari rabu yang lepas bersamaan 9 oktober 2013, aku, Su dan Siti telah mengambil keputusan untuk ke  Kluang.. Pergi kluang pun pasal Sue ajak pergi amik barang hantaran dia.. dan cari kain untuk buat shawl untuk majlis nikah yang akan di reka oleh Siti... Function aku disitu... Hanya menyibuk... Kihkihkih... Pergi Kluang ni naik kereta aku..... Jadi nak tak nak aku kena ikut la kan... Hehehehe Sebab ape kali ni kami bertiga, sebab kami cuti pada hari yang sama... Cuma Sue jek ari selasa n die da tukar ngan ika.... Untuk Ika, Kak Wa n Bull (Yang slalu ade dlm perjumpaan) Selamat bekerja.. Hehehehe Mula g air hitam, Amik barang hantaran.. Pas tu plak pusing pekan air hitam sebab nk beli kerepek.. N Then kami terus ke Kluang Parade... Tgk Citer cina pasal penyiasatan.... X rugi tengok citer ni.... Best pun hader... Kami jek dok pakat gelak bile ade scene yang lawak... Tajuk citer ni aku lupe da... Hehehehe Tapi berkaitan pasal penyiasatan, Parasit, Cerita pasal kerajaan cina lama.... Gambo banyak sangat... Aku malas nk letak banyak2 sebab gambo dlm nset... Skang ni aku hapdate blog guna pc... Bile ade kemalasan disitu... Sume x mnjadi... hehehhehe

#kredit gambo oleh Siti...


Kami bertiga.....

No comments:

Post a Comment