There was an error in this gadget

Friday, 12 April 2013

Aku g Cameron Highlands kau yang muncung.....

Ni aku x nak mention name.... Baru-baru ni kan aku g cameron.... Jadi balik dari sana tu aku ade beli sikit ole2... untuk di bagi pada member-member.... adelah sorang hamba Allah ni.. Aku g kerumah die... bagi ole-ole.. dengan niat seikhlas hati,... pastu die tanya aku n hubby.. "Korang g mana".. Aku jawab la.. " Baru balik dari Cameron Highlands"... PAstu die wat uncung itik die... Kononnye aku g sana x nak ajak die... hello.. aku g sana pun akak ipar aku ajak... Tibe2 plak aku nk ajak ko... Pehal??? lagi pun ni family trip aku.. Kalo ko rase nk pergi.. Kite share duit... Kite g same... Ni time kau kena kuar duit bukan main liat... Tapi nk mewah guna harta benda orang... bukan aku nk ckp ape la... Aku harap kau boleh bukak mata kau.. Jangan pandang orang seblah mata jek...... Hope pintu hati kau terbuka untuk menerima hidayahnya.....





2 comments: