There was an error in this gadget

Tuesday, 9 April 2013

Trauma bawak motor,.....

Nak tahu puncanya... Pasal kemalangan... Alhamdulillah hingga ke hari ni aku tak pernah terlibat dengan mane2 kemalangan jalan raya.. Yang aku jadi trauma tu sebab kejadian dilanggar lori ketika naik motor... Dan benda ni terjadi dekat orang2 yang aku kenal...
1st mase ku form 5.... Arwah member aku excident ketika nak g tusyen (malam)... dari cerita yang aku dengar... Die ni langgar lori yang diparking tepi jalan... Dan x sempat nak bangun die dilanggar plak oleh lori lain dan meninggal ditempat kejadian......
2nd mase aku blaja di Kuantan... Arwah ni pangkat bapak angkat aku la... Die ni pun dilanggar lori ketika balik keje (kalo x  silap aku la).. Dan arwah meninggal ditempat kejadian...... Mase kat hspital tu orang lain x dibenarkan masuk (aku ade gak time tu cz cuti sem) Yang boleh amsuk hanya wife die untuk wat pengecaman....
Dan tragedi yang terakhir terjadi pada adik angkat aku.... Aku ni da dikira akak angkat die la... Arwah ni dulu bjiran ngan aku.... Mak bapak die da jadi mak bapak aku yg keberape ntah... (aku kan ramai fmly angkat) Lagi pun aku ngan arwah pun ade bau2 bacang,,, Kejadian berlaku ketika die amik kawan die balik keje.... Dan meninggal dunia..... Aku x leh nak balik sbb amse tu aku keje kt KPJ Kuantan.. Mak aku pun x bg balik.. X caye aku drive sorang2 dlm emosi yang x stabil... Kes adik angkat aku ni... (Allahyarham Zakuan Bin Abd Razak) pernah masuk metro..... Aku x ingt tarikh bile....

Alfatihah untuk sume yang da pergi meninggalkan kita.....



No comments:

Post a Comment